logo anders trærup

Virksomhed - Reklame

Få et udtryk, der gør indtryk! 

Det er essensen i reklamefotografering – man skal træde frem og skille sig ud fra mængden.

Situations- eller reklamebilleder, som er taget i din virksomhed, er med til at synliggøre virksomhedens DNA – uanset om det handler om dine medarbejderes kompetencer, virksomhedens brand eller laves i forbindelse med en reklamekampagne.

Med professionelle billeder kan du formidle dit budskab til den tiltænkte målgruppe. Som professionel reklamefotograf kan jeg være med til at løse de visuelle udfordringer for din virksomhed.

Tag fotografen med i idefasen og få gode resultater

Kreativ sparring i idefasen giver en bedre eksekvering, for jeg kan hjælpe med input til, hvad der virker visuelt. Mit bidrag er reklamebilleder af høj kvalitet, der understøtter budskabet, og viser virksomheden og produkterne fra deres bedste sider.

Når tingene er grundigt gennemarbejdet på forhånd, nåes det gode resultat både effektivt og hurtigt, når selve fotograferingen sættets i gang.

Alle stilarter, stemninger eller tidsånd

Jeg kan levere en hvilken som helst stilart, der er behov for i forhold til opgaven. Et professionelt reklamefoto skal ofte kunne formidle en stemning eller en tidsånd, og for en professionel reklamefotograf gælder det om både at være kreativ og have de nødvendige kompetencer til at opnå dette. Den rigtige lyssætning, den skæve vinkel, den rigtige komposition, der er mange håndtag en professionel fotograf kan trække i for at opnå det ønskede resultat.  

“Et billede siger mere end 1000 ord” - Fred R. Barnard, Printer’s Ink, 1927

Hvor ofte køber du et produkt uden at have set et billede af det? Der er stor sandsynlighed for, at du svarer “aldrig” eller “meget sjældent”.

Uanset om du ønsker at reklamere for dagligdagsprodukter, luksusvarer eller brande din virksomhed eller organisation, er et skarpt og professionelt billede en vigtig del af din historiefortælling.
Du har få sekunder til at fange din målgruppes opmærksomhed, når du laver reklamer – både online og offline, så det er med at sikre du fanger dem på den rigtige måde.

Sammen skaber vi historier, der sælger - i studie eller on location

Når du tænker på reklamer, så er du måske i tvivl om, hvordan et billede bedst repræsenterer din virksomhed eller dit produkt. Det er her jeg kommer ind – og sammen kan vi, ud fra dine ønsker og behov, skabe reklamefotos, der sælger!

Jeg skaber professionelle billeder i mit studie eller på location – alt efter dit ønske og behov. Jeg arbejder gerne sammen med reklamebureau eller andre kreative, men kan også bidrage med indspark, hvis du allerede selv har ideen.

Virksomhed Reklame Fotograf Anders Traerup Holstebro Struer 3346 web
Virksomhed Reklame Fotograf Anders Trærup Holstebro Struer 038 web
Virksomhed Reklame Fotograf Anders Traerup Holstebro Struer 4795 web 2