Reklamefotografi

Værdifulde blikfang

Få mennesker har vel sagt det mere præcist end den britiske illustrator og reklamemand Fred R. Barnard. Han omskrev senere sit slogan en smule og på dansk er det sidenhen er blevet til begrebet, at ”et billede siger mere end tusinde ord”.

Men jeg holder nok allermest af originalen:

”One Look Is Worth a Thousand Words”
Fred R. Barnard, Printer’s Ink, 1927

Essensen i det professionelle reklamefotografi er at skabe opmærksomhed: Træde i karakter, skille sig ud fra mængden, fortælle en historie andre gider bruge tid på.

Målet kan være at promovere et konkret produkt eller en ydelse, men det kan også være at synliggøre jeres virksomheds DNA. I så fald er det jeres værdier, kompetencer og identitet, vi skal dykke ned i og visualisere.

Uanset formålet med reklamefotografiet har jeg som professionel reklamefotograf udstyret, den tekniske indsigt og erfaring, der skal til. Sidst, men absolut ikke mindst, har jeg et skarpt blik for jeres målgruppe, så jeres reklamekampagne rammer plet.

Meget mere end blot et kamera

Jeg træder hellere end gerne ind i den kreative idéudvikling i den tidlige fase – det giver jer mulighed for at trække på min årelange erfaring med reklame og fotografering. Tilmed opnår I med stor sandsynlighed en mere effektiv eksekvering og bedre slutresultater.

I kan forvente input både af teknisk karakter, men også ideer til egnede lokaliteter, hvor vi kan skyde reklamefotografierne. Som fotograf har jeg været i de fleste afkroge af landet og kan trække på mit netværk i forhold til at få adgang til steder, som er kendt af de færreste eller lukket land for de fleste.

Jeg har stor erfaring i at arbejde sammen med små såvel som store reklamebureauer og andre kreative folk. Jeg ved præcist, hvad grafiske designere og trykkerier har brug for, så de kan gøre deres arbejde effektivt og professionelt.

Hvis I mangler kreative kræfter til andre dele af projektet – eksempelvis en tekstforfatter, dronepilot eller online ekspert – har jeg et omfattende netværk af dygtige folk, jeg uden tøven tør anbefale.

61 789 321

foto@anderstraerup.dk

© Anders Trærup

61 789 321

foto@anderstraerup.dk

© Anders Trærup