Konfirmation

Konfirmandfotografering

Den første store fest – der bare handler om konfirmanden og familien!

En stor dag for både børn og forældre. Her kan jeg som professionel fotograf sikre, at dagen foreviges til en fornuftig pris. Jeg har stor erfaring i eventfotografering, og kan skræddersy et uforpligtende tilbud, ud fra netop de ønsker, I måtte have.

Kombiner konfirmandbilleder med stemningsbilleder fra konfirmationen

Det kan være modelbilleder af konfirmanden selv, med kammeraterne i kirken og af hele familien samlet. Det kan være fra festen – med bordet, maden, underholdningen, gaverne og gæsterne – alt det der gør, at man kan huske tilbage og genopleve sin konfirmation.

Fang de skønne øjeblikke

Jeg kan være med til at fastholde unikke øjeblikke, som afspejler den store dag. Jeg har stor erfaring med fotografering af børn – at fange de sjove og rørende situationer – så stemningen også kommer.

Professionelle billeder holder hele livet

Når du får taget professionelle billeder, sikrer du, at du får det hele med. Det kan være en fantastisk ting, at kunne fastholde dagen og oplevelsen, både for din egen skyld, men også for fremtiden. Så er der også noget at kigge tilbage på og vise børn og børnebørn, når det bliver deres tid.

Med mit professionelle blik sikrer jeg, at vi fanger lyset, situationen, glimtet i øjet og den sjove vinkel – det er det, der gør billederne levende og vedkommende.

Ring for en snak og et uforpligtende tilbud. Mit udgangspunkt er Struer/Holstebro området, men min fotovogn kører gerne efter opgaven.

Fasthold alle de skønne øjeblikke på konfirmandens store dag med billeder af høj kvalitet til en fornuftig pris. Gem oplevelsen til fremtiden.

placeholder
placeholder
placeholder

61 789 321

foto@anderstraerup.dk

© Anders Trærup

61 789 321

foto@anderstraerup.dk

© Anders Trærup