logo anders trærup

Presse - Reportage

Presse - Reportage

Skal din virksomhed/organisation afholde et stort event eller en konference, og ønskes dagen dokumenteret professionelt, så stemningen fanges i det rette sekund, så tøv ikke med at tage kontakt. 

Som fluen på væggen er jeg i stand til at fange stemningen og detaljerne i unikke øjebliksbilleder.
Jeg fanger de skæve vinkler bag scenen eller i forreste række alt efter behov, så alt bliver veldokumenteret med billeder af høj kvalitet, der efterfølgende kan bruges i mange sammenhænge.

Erfaring og forudseenhed giver gode skud

Som pressefotograf skal man være forudseende, arbejde med situationen og være klar til at slå til med kort varsel. Det skal stadig være kvalitet, selvom der ikke er tid til at lave speciel lyssætning eller tage billeder om. Det kræver erfaring og en kreativ evne til at finde gode vinkler og motiver.

Fang mediernes opmærksomhed

Med det rigtige billede, er chancen for at fange folks opmærksomhed større, og med det rette billedmateriale vedlagt, har en eventuel pressemeddelelse også bedre chancen for at komme med i medierne, og sikre udbredelse og profilering af virksomheden udover egne behov. 

Jeg kan tilpasse mig en eventuelt allerede etableret stil, så det kan blive troværdigt, sjovt, stilfuldt, ungt, seriøst eller hvad man nu kan forestille sig, og dermed matche virksomhedens øvrige tilgang.  

Præsenter din virksomhed i billeder

Hvis du vil invitere kunder indenfor i din virksomhed, eller skal præsentere din virksomhed ved konferencer eller i andre situationer, kan det have stor værdi at byde velkommen med professionelle pressebilleder og en reportage fra fx et event, en konference, en messe, en reception, et bestyrelsesmøde eller andet. Presse- og reportagefotos skydes i forreste linje, hvor tingene sker. Med kameraet i hånden dokumenterer jeg historier om mennesker, stemninger, arrangementer og særlige øjeblikke.

Pressebilleder har stor anvendelse

Vi snakker om tingene inden, så forventninger og formål er afstemt, og jeg leverer altid personlige og kvalitetsmæssige fotoserier fra events og begivenheder, hvor jeg opsøger stemningen og fanger de skæve vinkler, uden at udstille deltagerne. Professionelle billeder, der dokumenterer dagen, og som kan deles på de sociale medier, i diverse tryksager, publikationer samt på virksomhedens hjemmeside – er billedet taget med et professionelt udstyr, kan det anvendes i alle sammenhænge.

Eksempler på opgaver inden for denne kategori er firmafester, sommerfester, kundearrangementer, sportsarrangementer, koncerter m.fl.

Virksomhed Reklame Fotograf Anders Traerup Holstebro Struer 020 web
L9A4614 web
Industri Byggeri Fotograf Anders Trærup Holstebro Struer 9185 web