Slip familien løs

Er du på udkig efter en lokal fotograf fra det vestjyske område, der kan komme forbi hjemme hos dig, tage med i skoven eller på stranden, og fange sjove familiesituationer? Så er du velkommen til at tage kontakt for en uforpligtende snak.

Tanken er, at løfte motivet lidt væk fra det velkendte familiegruppeportræt – alt sammen til en fornuftig, fast pris. 

Som uddannet, lokal fotograf og med udgangspunkt i det vestjyske område, kan jeg komme med forslag til gode lokationer alt afhængigt af, hvad du gerne vil have, billederne skal afspejle. Jeg har mulighed for at tage med på stranden, en tur i skoven, ned på legepladsen eller bare hjemme i baghaven, hvis du gerne vil have taget nogle anderledes, professionelle stemningsbilleder med familien.

’Fotoyotaen’ er min veludstyrede firmabil, der gør det muligt for mig at have alt mit grej med ud til fotografering, lige hvor det passer dig.

Få sparring og spændende motiver med kant

Med en professionel fotograf kan du være sikker på spændende motiver med kant, detaljerigdom, og sans for at fange det helt rigtige øjeblik. Kvaliteten er sammen med det gode motiv helt essentielt. Du får også en udenforstående sparringspartner, der kan komme med gode og kreative ideer, så dine billeder ikke ligner alle de andre.

Min opgave er at fange stemningen, se lyset og give dig motiver, du aldrig bliver træt af at kigge på.

Det gælder om at give alle en god oplevelse under fotograferingen. Som småbørnsfar og tidligere pædagogmedhjælper kender jeg til det vigtige i, at få børnene til at opfatte det hele som en leg, og dermed fange den naturlige stemning, der opstår i situationen. Naturlige stemningsbilleder af børn som en slags reportage krydret med nogle gode portrætter evt. med mor og far, eller bedsteforældrene.

Billederne kan laves i rolige omgivelser, hvor børnene kan føle sig trygge, og hvor man helt kan glemme, at der er en fotograf til stede.

Tid og pris

En fotosession kommer til at vare 1 – 1,5 time afhængig af lokation. Det plejer at passe fint med en time, da de fleste børn (ja og måske endda også voksne) har svært ved at bevare koncentrationen og gejsten i længere tid. De skal jo gerne synes, at det er sjovt og samtidigt få en god oplevelse. 

Få dage efter endt fotosession, vil I modtage et link til udvælgelse af billeder. Når I har udvalgt de billeder, I ønsker redigeret, sender I mig en mail, og oplyser billednumrene.

Priser: 3.050 DKK. inkl. moms for 10 billeder som leveres i en digital udgave. Print kan også bestilles iflg. aftale. 

Ved fotografering udenfor Struer & Holstebro påregnes kørsel. (Statens takst). 

Ekstra billeder kan tilkøbes.

Hvis der ønskes en anden løsning i forhold til ovenstående pakketilbud, så er I velkommen til at tage kontakt.

Det med småt

Alle billederne må printes ubegrænset til privat brug, men må ikke anvendes i erhvervsmæssig sammenhæng.

Bruges billederne offentligt fx Instagram, Facebook eller på andre sociale platforme, skal billederne krediteres med: “Foto: Anders Trærup Fotografi.

Billederne må ikke videresælges af hverken køber eller fotografen uden gensidig aftale. Med mindre andet er aftalt, må billederne bruges af fotografen til markedsføring på web og tryk. I vil selvfølgelig blive kontaktet – også i forhold til GDPR.

Jeg forbeholder mig ret til at udskyde fotograferingen ved sygdom eller lignende. 

Anders Trærup Fotografi kan på ingen måde gøres erstatningsansvarlig for skader på person eller ejendom, der direkte eller indirekte er pådraget på grundlag af denne opgave.

L9A9428 web
L9A1165 web
S3A5491 web