logo anders trærup

Fotograf i Vestjylland – Anders Trærup

Som faguddannet fotograf med udgangspunkt i Vestjylland, har jeg fødderne solidt plantet i den vestjyske muld, men jeg løser opgaver i hele landet.

Med fast fotoatelier i BusinessPark Struer og et veludstyret kørende studie i form af en specialindrettet firmabil med alle de nødvendige rekvisitter – ’Fotoyotaen’ – er jeg klar på at løse opgaver, lige præcist hvor det passer dig. Jeg har naturligvis mange opgaver og referencer i Vestjylland – specielt i og omkring Struer og Holstebro – men det er vigtigt for mig at være en fleksibel og mobil fotograf, som kan løse opgaverne, hvor de er.

Lokal fotograf

Hvis du er en lokal virksomhed i Vestjylland, der vælger mig til at løse en opgave, så får du en fotograf, der har et stort netværk i området og et rigtig godt lokalkendskab, og som kan komme med forslag til egnede fotolokationer.

Vestjylland er mere end blot en geografisk placering. Her er måske også en særlig mentalitet og en indstilling til det arbejde, man udfører. Tingene skal være i orden, man skal levere kvalitet til tiden, og jeg vil gerne selv kunne se tilbage på mine billeder og være tilfreds.

Et godt forarbejde, en god diskussion over en kop kaffe og måske et besøg i virksomheden kan have afgørende betydning, og er noget af det, jeg tager mig tid til.

Det er vigtigt at få snakket tingene ordentligt igennem, at få afstemt forventningerne og finde frem til det bedste resultat i samarbejde med kunden.

Mange kunder er glade for sparringen med fotografen. Det kan give nye idéer, man ikke lige selv har tænkt på og viser, at man som fotograf tager et medansvar for slutproduktet.

Slutproduktet

Et fotografi er ofte en del af et større produkt. Det kan være til en:

· Hjemmeside
· Brochure
· Nyhedsbrev
· Magasin
· Avisartikel
· Annonce

Det er ikke ligegyldigt, hvilken sammenhæng et billede skal indgå i. Et dårligt billede, et forkert motiv, en skæv vinkel til en artikel i et magasin kan eksempelvis afgøre, hvordan læseren opfatter hele artiklen.

Som professionel fotograf bruger jeg tid på at sætte mig ind i, hvad det er, kunden ønsker at formidle. På den måde kan jeg sikre, at billedet understøtter budskabet, og at kunden får det bedste slutprodukt.

I sidste ende er jeg først glad, når kunden er tilfreds. Det betyder, at jeg ofte bruger tid på at følge op på det endelige produkt for at sikre mig, at det lever op til forventningerne, og at billederne bliver udnyttet til deres fulde potentiale.

Med fotografen i maskinrummet

Gennem tiden har mange lokale virksomheder og privatpersoner i Vestjylland åbnet dørene for mig. De har haft tillid til, at jeg kunne levere et godt produkt. Det har givet mig indsigt i mange lokale virksomheder og deres brancher, og de mange forskelligartede fotoopgaver har været med til at udvikle min kreativitet på området.

Et billede skal fange, fængsle og fornøje.

Det viser sig ofte, at de bedste billeder skabes, når jeg kommer med helt ind i ”maskinrummet” hos virksomhederne og ser medarbejderne i deres vante rammer.

Der hvor gnisterne springer fra vinkelsliberen, hvor savsmuldet flyver fra rundsaven, eller hvor koncentrationen lyser ud af produktionsmedarbejderen. Det er den rette vinkel og det interessante motiv med stopeffekt, der gør, at billederne skiller sig ud. Jeg er altid på udkig efter lige præcis det øjeblik, der beskriver din virksomhed bedst muligt.

Det er sådan autentiske billeder bliver til, og det er det, jeg forsøger at skabe.

Ikke kun i Vestjylland

Ligesom en kok har en signatur-ret har mange fotografer også en bestemt måde at skabe billeder på.

Jeg løser mange forskelligartede foto-opgaver, men sørger samtidig for, at der er en rød tråd i mine billeder. På den måde ved man, hvad man får, når man bestiller mig til en fotoopgave.

Derfor ser jeg det også som et skulderklap, at rigtigt mange virksomheder og bureauer fra de større byer som Aalborg, Aarhus, Odense og København tager kontakt til mig.

Har du brug for professionelle billeder taget af en vestjysk fotograf med begge ben solidt plantet på jorden, så tag kontakt – jeg kommer gerne på et uforpligtende besøg for at se, hvad jeg kan gøre for dig.

Virksomhed Reklame Fotograf Anders Trærup Holstebro Struer 017 web 1
Arkitektur Indretning Fotograf Anders Trærup Holstebro Struer ARoS 8308 web
Industri Fotograf Anders Trærup Holstebro Struer 9627 web