logo anders trærup

Fotograf Anders Trærup

Anders Trærup 141217 web

Vil du samarbejde med en fotograf

  • der giver modspil og kommer med nye idéer?
  • der er detaljeorienteret og har fokus på konstant udvikling?
  • der skaber billeder med øje for detaljer, kvalitet og enkelthed, så din virksomhed fremstår professionelt?

Så er jeg måske den du leder efter. Som uddannet reklame- og portrætfotograf kan jeg levere billeder af enhver art til både større og mindre virksomheder i hele landet. Billederne kan være med til at fortælle historien om virksomheden – uanset om det drejer sig om produkter, services, ansatte, dit brand eller noget helt andet.

Formålet er enkelt – at skabe de helt rigtige billeder, der understøtter netop dit brand.

Du får et udtryk, der gør indtryk!

Hos mig kan du forvente professionelle billeder til konkurrencedygtige priser. Du er sikret fokus på såvel detalje som helhed. Et godt billede skal ikke kun være korrekt komponeret, det skal også kunne udtrykke tankerne bag virksomheden. Det skal kunne fange, fængsle og fornøje på samme tid. Som professionel fotograf er jeg er uddannet til at lægge lys, og har en dybdegående forståelse for og indsigt i, hvordan lys, baggrund og motiv virker på hinanden.

Via min tid i Kommunikationsafdelingen på Aarhus Universitet, har jeg opnået en stor faglig styrke inden for presse- og reportagefotografering. Jeg har derfor erfaring med at dokumentere events af forskellig art. Det betyder jeg ved, hvilke situationer, der kræver, at jeg er fluen på væggen, og hvilke, der kræver, jeg er i forreste række. Jeg elsker de daglige udfordringer og løser opgaverne kreativt, sikkert, i høj kvalitet og – ikke mindst – til tiden.

Med fotoatelier i BusinessPark Struer er mit udgangspunkt Vestjylland, men jeg løser opgaver i hele landet.

Mine specialer er:

Erhvervsprofiler, portrætter, reklamefoto, industrifoto, kommerciel fotografi, pressefoto og bryllupsfoto.

Dertil løser jeg opgaver i samarbejde med reklamebureauer – både til web og diverse tryksager og publikationer.