logo anders trærup

Erhvervsportræt

Erhvervsportræt

Mangler din hjemmeside en oversigt over de ansatte, kan et professionelt erhvervsportræt gøre en stor forskel, også for de ansatte, som gerne vil præsenteres på bedst mulige vis, især i det offentlige rum.

Som professionel fotograf kan man få udtryk i billeder, som ofte mangler i de billeder, vi alle går rundt og tager af hinanden i hverdagen. Der skal træffes professionelle valg – lyset skal sættes rigtig – skal det være farve eller sort/hvid – hvad gør sig bedst mht. tøjvalg, baggrund og lignende – der er utallige valgmuligheder, og en professionel fotograf har en hel palette af tilgange at tilbyde.

Et godt portræt man kan være stolt af

Professionelle billeder – til CV’er, hjemmesider, pressemeddelelser, brochurer, reklamer eller af de ansatte – er med til at profilere din virksomhed både med en mere personlig og involverende tilgang, men signalerer også i høj grad virksomhedens professionalitet.

Med kreativ sparring kan en erhvervsfotograf løfte kommunikationen til et helt andet niveau. Omgivelser, stemninger, vinkler, farver, tæt på eller langt fra – det hele har betydning for, hvordan billede kan tolkes af den, der ser det. Som erhvervsfotograf går man langt for at nå det rigtige motiv, og man er medspiller og rådgiver omkring, de mange muligheder, der er.

Hvad enten det er hele virksomheden, der skal fotograferes eller kun dig, der vil have opdateret portrætfotoet til de sociale medier, så er en professionel tilgang altid det rigtige valg, og jeg løser gerne alle typer opgaver.

En billedstil, der får dig til at skille dig ud

For de fleste erhvervsvirksomheder, er det vigtigt at kunne skille sig ud, at fremstå som noget særligt, og her kan billedstilen være den stille kommunikation.

Er vi i naturen, er vi i produktionen – omgivelser spiller ind – er vinklen vigtig – kan vi gøre noget særligt med lyset – varme toner, kolde toner – er det posituren – stående, siddende, liggende – en god portrætfotograf har en lang række forslag, der skal hjælpe dig til at få de helt rigtige billeder til formålet.

Jeg kan hjælpe med kreative forslag og tænke ud af boksen, så din visuelle identitet præsenteres professionelt. Kun fantasien sætter grænser!

Understøt dit brand med billeder

Som erfaren fotograf er det mit ansvar at indtænke identitet i dine billeder, så det visuelle udtryk understøtter budskabet. Gennem forståelse for din branche samt afdækning af dine ønsker og behov, skaber jeg billeder af høj kvalitet til alle platforme, så du ikke begrænses i brugen af dem, og som kan repræsentere dig og din virksomhed bedst muligt,

Aktive portrætter af medarbejdere i deres ”rette element” på arbejdspladsen er en god måde at profilere virksomheden og evt. produktet på. Et aktivt portræt tages i dit eget miljø, således portrættet bliver mere personligt og professionelt.

Selv i mere traditionelle portrætter i form af fx profilbilleder med ensfarvet baggrund, har en professionel tilgang betydning. Lyssætning, det rette smil i øjnene, det hele tæller. Dette kan foregå i mit atelier eller på virksomhedens adresse – alt efter ønske.

Erhvervsportræt Fotograf Anders Trærup Holstebro Struer 2341 web
Erhvervsportræt Fotograf Anders Trærup Holstebro Struer 1081 web
Erhvervsportræt Fotograf Anders Trærup Holstebro Struer 2179 web