Erhverv & Identitet

Vær ikke som andre – vær jer selv

I de fleste brancher er konkurrencen hård. En af vejene til succes og en bæredygtig forretning er at skille sig ud fra mængden, så kunder lægger mærke til jer.

At opbygge en stærk identitet og et unikt brand handler i første omgang om at skabe enestående produkter og serviceydelser. Her er I eksperterne. Jeg kan til gengæld hjælpe jer med at skabe en profil og et billedunivers, som gør det tydeligt for enhver, at I er noget særligt.

Sæt scenen med erhvervsportræt

Erhvervsfotografier er hjørnesten i jeres visuelle identitet. Tone og stil er med til at sætte scenen for, hvem I er – og her kan I drage fordel af min årelange erfaring, så jeres stil, budskaber, værdigrundlag og forretning står knivskarpt.

Her kan aktive portrætter af medarbejdere i deres daglige arbejdsmiljø være yderst relevante og give jeres kunder og samarbejdspartnere et unikt indblik i jeres virksomhed og organisation. Det gode erhvervsfotografi nøjes ikke med at dokumentere hverdagen og håndværket – dygtigt og professionelt udført føjer erhvervsfotografiet også små fortællinger til. Om den virksomhedsånd, som karakteriserer jeres arbejdsplads.

Også mere traditionelle erhvervsportrætter til CV’er, hjemmeside, pressemeddelelser, sociale medier, brochurer, reklamer og præsentationer er en lille, men vigtig brik i spillet at fremstå som en troværdig partner, som jeres kunder og samarbejdspartnere kan have tillid til.

Omgivelserne, lyssætningen, vinkler, farvetoning, tøjstil – alt sammen sender signaler. Som professionel erhvervsfotograf med mange års erfaring kan jeg hjælpe jer med råd og dåd, så I lander med begge ben på jorden og får den stilsikre profil, jeres arbejde fortjener.

61 789 321

foto@anderstraerup.dk

© Anders Trærup

61 789 321

foto@anderstraerup.dk

© Anders Trærup